​Går du og drømmer om en ny terrasse, så kontakt MR Brolægning

Hos MR Brolægning kan vi hjælpe dig med at skabe den perfekte terrasse til dit hjem! Der er mange overvejelser, der skal gøres, når der skal anlægges en ny terrasse: Hvor skal den placeres i haven? Hvor stor skal den være? Hvilket design og hvilken farve skal den have? Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med alle disse overvejelser, og vi kommer med gode råd og vejledning til design og materialevalg, så du får en flot og funktionel terrasse i mange år frem.

Vi udfører mange forskellige typer terrasser

Der findes mange forskellige måder, som en terrasse kan se ud på, og det er egentlig kun fantasien og budgettet, der sætter grænser! Det er vigtigt at tænke på placeringen og hvordan, du ønsker at bruge terrassen. Derudover er det vigtigt, at størrelsen på terrassen passer til huset, og terrassens konstruktion skal også gerne matche den stemning, du vil skabe.

Et vigtigt element er også at bestemme materialevalget til sin terrasse. Alt dette kan vi hos MR Brolægning udføre, og vi vil til enhver tid gerne hjælpe med gode råd og vejledning. 

Vi hjælper med planlægningen

MR Brolægning kan hjælpe med at lægge præcis den terrasse, du drømmer om. Vi udfører terrasser i mange forskellige typer materialer, og vi rådgiver dig om hvilke aspekter, du skal tage højde for, når du skal have dig en ny terrasse.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for belægning af terrasser, og med kvalitetsmateriel og passion for vores virke kan vi sikre dig veludført arbejde af høj kvalitet. Vores dygtige brolæggere er ærekære omkring deres arbejde, hvorfor vi altid garanterer nedlægning i høj kvalitet.

Vi rådgiver dig helt ned i detaljen

Store beslutninger kræver stor viden. Hos os er veludført og professionelt arbejde kun halvdelen af succesen. Vi vil også gerne sikre os, at du ender op med en løsning, du kan være tilfreds med i mange år.

Derfor sørger vi altid indledningsvis for at rådgive dig grundigt omkring de forskellige muligheder og materialer, så du er ordentlig klædt på til at vælge den løsning, der passer bedst – ikke alene til dine forventninger, men også i forhold til omgivelserne.​

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

Når vi har besigtiget dit areal og hørt om det ønskede projekt, dine tanker og drømme, er vi klar til at give dig en pris og et tilbud på terrassen. Vores tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde med terrasser. Vores specialister sidder klar ved telefonen til at rådgive dig.

Få et tilbud på brolægning eller anlægsservice

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur med en uforpligtende pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Professionel rådgivning

Vi tilbyder omfattende entrepriser inden for have- og anlægsservice og rådgiver professionelt.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder den nødvendige erfaring for at udføre din opgave på bedste manér.

Brolægger i hele Danmark

Vores dygtige brolæggere har i mange år leveret professionel brolægning i Hele Danmark.

​er du interesseret?

Søger du kvalitetsbevidst service inden for brolægning og anlæg?

MR Brolægning udfører brolægning og anlæg af haver til private, foreninger og erhverv. Har du en opgave du har behov for at drøfte med os, så kontakt os gerne.

Firmainformation

MR Brolægning v/ Martin rasmussen

CVR-nummer: 14762892

Øde Hastrup vej 77, 4000 Roskilde

Se vores cookiepolitik​

Trænger omgivelserne omkring dit hus til en opgradering og en renovering? 

Hos MR Brolægning hjælpe dig med alle former for haver og anlægsservice.