Hvorfor skal du have en flot indkørsel?

En indkørsel kan gøres speciel og unik, så det er en fornøjelse at komme hjem. Den præsenterer sig som husets ansigt udadtil, så den skal være flot og stilrig, men indkørslen skal også være funktionel og fungere til daglig anvendelse i regn, sne og sol. Hos MR Brolægning hjælper vi dig med rådgivning om æstetik og praktik, så din nye indkørsel kan leve op til sit formål i mange år frem.

Indkørsler til forskellige formål

Indkørsler kan se ud på mange forskellige måde, så her er det kun fantasien, der sætter grænser! En indkørsel kan belægges med mange forskelligartede materialer, der alle har sine fordele og ulemper, og efter en snak med dig om dine ønsker kan vi rådgive dig til den belægning, der vil gøre sig godt og dække dine behov.

Kontakt os gerne, og vi hjælper dig med god rådgivning og fortæller dig, hvad du skal tage højde for og tænke over med en ny indkørsel.

Vi hjælper med planlægningen

MR Brolægning kan hjælpe med at lægge præcis den indkørsel, du drømmer om. Vi udfører arbejde for både private og erhverv, og MR Brolægning kan derfor hjælpe, uanset om det er til privatbilen, eller om det er køresten til tunge køretøjer.

Vi har mere end 20 års erfaring inden for belægning af indkørsler, og med kvalitetsmateriel og passion for vores virke kan vi sikre dig veludført arbejde af høj kvalitet. Vores dygtige brolæggere er ærekære omkring deres arbejde, hvorfor vi altid garanterer nedlægning i høj kvalitet.

Vi rådgiver dig helt ned i detaljen

Store beslutninger kræver stor viden. Hos os er veludført og professionelt arbejde kun halvdelen af succesen. Vi vil også gerne sikre os, at du ender op med en løsning, du kan være tilfreds med i mange år. Derfor sørger vi altid indledningsvis for at rådgive dig grundigt omkring de forskellige muligheder og materialer, så du er ordentlig klædt på til at vælge den løsning, der passer bedst – ikke alene til dine forventninger, men også i forhold til omgivelserne.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

Når vi har besigtiget dit areal og hørt om det ønskede projekt, dine tanker og drømme, er vi klar til at give dig en pris og et tilbud på indkørslen. Vores tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde med indkørsler. Vores specialister sidder klar ved telefonen til at rådgive dig.

Få et tilbud på brolægning eller anlægsservice

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur med en uforpligtende pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Professionel rådgivning

Vi tilbyder omfattende entrepriser inden for have- og anlægsservice og rådgiver professionelt.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder den nødvendige erfaring for at udføre din opgave på bedste manér.

Brolægger i hele Danmark

Vores dygtige brolæggere har i mange år leveret professionel brolægning i Hele Danmark.

​er du interesseret?

Søger du kvalitetsbevidst service inden for brolægning og anlæg?

MR Brolægning udfører brolægning og anlæg af haver til private, foreninger og erhverv. Har du en opgave du har behov for at drøfte med os, så kontakt os gerne.

Firmainformation

MR Brolægning v/ Martin rasmussen

CVR-nummer: 14762892

Øde Hastrup vej 77, 4000 Roskilde

Se vores cookiepolitik​

Trænger omgivelserne omkring dit hus til en opgradering og en renovering? 

Hos MR Brolægning hjælpe dig med alle former for haver og anlægsservice.