Som anlægsgartner i Roskilde gør vi dine havedrømme til virkelighed

​Hos MR Brolægning har vores anlægsgartner mange års erfaring med at gøre havedrømme til virkelighed. Haven er for de fleste mennesker det private frirum, hvor man kan nyde udelivet i lækre rammer, og vi har både ekspertisen og materiellet til at skabe de helt perfekte rammer, der på alle måder lever op til dine drømme og behov.

Vores kunder kommer ofte fra Roskilde, hvor vi selv har adresse, men vi arbejder også meget gerne med anlægning af have i København og omegn såvel som i hele Nordsjælland.

Grundig rådgivning helt ned i detaljen

Inden vores anlægsgartnere skal i gang med dit haveprojekt, sørger de for at rådgive dig grundigt i de forskellige muligheder. Måske findes der bedre muligheder end dem, du havde forestillet dig, eller måske er der grunde til, at det ikke kan lade sig gøre – som kunde hos os kan du være helt sikker på, at alle muligheder bliver belyst.

Vi tager os af det hele

Vores anlægsgartnere gør det nemt for dig. Derfor kan vi tage os af alt gennem hele processen, herunder bl.a. ansøgning af eventuelle tilladelser samt indhentning af information om rør, kabler og øvrige anlæg i undergrunden, der måtte have relevans for arbejdets udførelse. Du kan være helt sikker på, at selvom du ikke skal forholde dig til så meget, bliver resultatet lige, som du drømte om.

Vi skaber både smukke haver ud fra nyanlæg og fra gamle eksisterende haver. Ingen udfordring er for stor, og vi er gode til at se spændende muligheder inden for alt anlægsarbejde.

Vi anlægger både små og store haver

Vores anlægsgartnere har etableret smukke haveanlæg i alle størrelser og niveauer, og vi servicerer både erhverv og private. Så er din have lille og undseelig, så fortvivl ikke – den kan sagtens blive en skøn oase, ligesom den store have sagtens kan anlægges, så den bliver både intim og hyggelig. Kun fantasien sætter grænser! Skulle din have være i flere niveauer, ser vi det blot som en velkommen udfordring at gøre den indbydende og spændende.

Vores anlægsgartner kan også hjælpe dig i Roskilde og omegn

Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vores anlægsgartnere hjælpe. Vi bygger terrasser i alle materialer og varianter, og vi kan også designe stier og bygge støttemure. Vi udfærdiger naturligvis gerne en helhedsløsning med haveplan, opbygning af bede samt rådgivning omkring planter.

Kontakt os og få en pris

Står du med et projekt, du har brug for hjælp med, eller ønsker du at få et uforbindende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe!

Få et tilbud på brolægning eller anlægsservice

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur med en uforpligtende pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Professionel rådgivning

Vi tilbyder omfattende entrepriser inden for have- og anlægsservice og rådgiver professionelt.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder den nødvendige erfaring for at udføre din opgave på bedste manér.

Brolægger i hele Danmark

Vores dygtige brolæggere har i mange år leveret professionel brolægning i Hele Danmark.

​er du interesseret?

Søger du kvalitetsbevidst service inden for brolægning og anlæg?

MR Brolægning udfører brolægning og anlæg af haver til private, foreninger og erhverv. Har du en opgave du har behov for at drøfte med os, så kontakt os gerne.

Firmainformation

MR Brolægning v/ Martin rasmussen

CVR-nummer: 14762892

Øde Hastrup vej 77, 4000 Roskilde

Se vores cookiepolitik​

Trænger omgivelserne omkring dit hus til en opgradering og en renovering? 

Hos MR Brolægning hjælpe dig med alle former for haver og anlægsservice.