Vi skaber harmoniske overflader på større områder

​Har du en større plads eller område, du ønsker at få belagt med sten eller fliser, er maskinlægning en velegnet metode til udførelse af dette. Med maskinlægning skrider arbejdet hurtigt frem samtidig med, at maskinbrolægning er velegnet til at skabe harmoniske overflader, der samtidig opfylder de tekniske specifikationer. Hos MR Brolægning arbejder vi både for private kunder og virksomheder, og vi kommer typisk ud i områderne omkring Roskilde og København samt hele Nordsjælland.

Mange års erfaring inden for maskinbelægning

Vi har mere end 20 års erfaring inden for maskinlægning, og med kvalitetsmateriel og passion for vores virke kan vi sikre dig veludført arbejde af høj kvalitet. Vores dygtige brolæggere er ærekære omkring deres arbejde, hvorfor vi altid garanterer nedlægning i høj kvalitet. Vi udfører alle former for belægning med moderne materiel, og vi laver alle former for jord og belægningsarbejde.

Vi rådgiver dig grundigt

Store beslutninger kræver stor viden. Hos os er veludført og professionelt arbejde kun halvdelen af succesen. Vi vil også gerne sikre os, at du ender med en løsning, du kan være tilfreds med i mange år. Derfor sørger vi altid indledningsvis for at rådgive dig grundigt omkring de forskellige muligheder og materialer, så du er ordentlig klædt på til at vælge den løsning, der passer bedst – ikke alene til dine forventninger, men også i forhold til omgivelserne.

Maskinlægning bruges både til erhverv og private

Selvom det primært er til større flader, man anvender maskinlægning, er det ikke kun virksomheder, der vælger denne løsning. Også private, der råder over større arealer, kan med fordel vælge maskinlægning. Vi servicerer både private og erhverv, og alle kunder er lige vigtige for os. Derfor kan du altid være sikker på, at vi prioriterer dit arbejde højt, og vi sætter en ære i at levere veludført kvalitetsarbejde, der holder.

Maskinlægning til fornuftige priser

Med det rette materiel og kompetente brolæggere i vores medarbejderstab er vores priser konkurrencedygtige, uden vi behøver gå på kompromis med vores høje kvalitet. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt, hvorefter vi naturligvis kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, uanset hvilke slags belægningssten du ønsker.

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

Når vi har besigtiget dit areal og hørt om det ønskede projekt, dine tanker og drømme, er vi klar til at give dig en pris og et tilbud på maskinlægningen. Vores tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde med maskinlægning. Vores specialister sidder klar ved telefonen til at rådgive dig.

Få et tilbud på brolægning eller anlægsservice

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur med en uforpligtende pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Professionel rådgivning

Vi tilbyder omfattende entrepriser inden for have- og anlægsservice og rådgiver professionelt.

Mere end 20 års erfaring

Vi besidder den nødvendige erfaring for at udføre din opgave på bedste manér.

Brolægger i hele Danmark

Vores dygtige brolæggere har i mange år leveret professionel brolægning i Hele Danmark.

​er du interesseret?

Søger du kvalitetsbevidst service inden for brolægning og anlæg?

MR Brolægning udfører brolægning og anlæg af haver til private, foreninger og erhverv. Har du en opgave du har behov for at drøfte med os, så kontakt os gerne.

Firmainformation

MR Brolægning v/ Martin rasmussen

CVR-nummer: 14762892

Øde Hastrup vej 77, 4000 Roskilde

Se vores cookiepolitik​

Trænger omgivelserne omkring dit hus til en opgradering og en renovering? 

Hos MR Brolægning hjælpe dig med alle former for haver og anlægsservice.