TRAPPER

Trapper i granit til haven

Har du en have i flere niveauer, er trapper en smuk og indbydende måde at forbinde dem på. Hos MR Brolægning har vi mange års erfaring med trapper i granit og beton.

Trapper findes i mange forskellige udformninger og materialer, men en trappe i granit fremstår altid smuk og passer til de fleste haver – og så er den vedligeholdelsesfri.

Massiv trappe med lang levetid

Hvis du vælger en trappe i granit til haven, opnår du en tidløs løsning, der tillige kan tilvirkes i mange forskellige modeller og designs.

En af mange grunde til at massive trappetrin er så populære er, at det er en løsning, der kræver meget lidt eller ingen vedligeholdelse som fx trapper lavet af træ gør.

Idet granit har nogle særlige egenskaber, der gør den velegnet til trapper, får du med denne løsning en slidstærk og hårdfør trappe med en lang levetid. Granit er et hårdført materiale, der er modstandsdygtig i forhold til de skiftende årstider.

Vi har stor erfaring med granittrapper

Hos MR Brolægning har vi mange års erfaring med at bygge flotte og holdbare granittrapper. Med mange trapper i bagagen kan vi garantere dig, at din trappe både visuelt og i forhold til anvendelighed, kommer til at leve helt op til dine forventninger. Fx er det vigtigt, at din trappe er skridsikker, og at den passer ind i omgivelserne.

Og ønsker du ikke en standartløsning kan vi naturligvis skabe en trappe, der er helt efter dine ønsker.

Vi rådgiver dig grundigt

Vi rådgiver dig grundigt indenfor de mange muligheder, og vi kan naturligvis også byde ind i forhold til farver og designs.

Da en trappe typisk har lang levetid, er det vigtigt for os, at du bliver ved med at være glad for din trappe år efter år. Derfor bliver alle muligheder vendt, så du er ordentlig klædt på til at vælge den helt rigtige trappe.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 40 11 67 55. Du kan også sende os en mail via vores kontaktformular her