ANLÆGSGARTNER

Vores anlægsgartnere gør dine havedrømme til virkelighed

Hos MR Brolægning har vores anlægsgartnere mange års erfaring med at gøre havedrømme til virkelighed.

Haven er for de fleste mennesker det private frirum, hvor man kan nyde udelivet i lækre rammer, og vi har både ekspertisen og materiellet til at skabe de helt perfekte rammer, der på alle måder lever op til dine drømme og behov.

Indkørsel lagt af brolægger

Grundig rådgivning helt ned i detaljen

Inden vores anlægsgartnere skal i gang med dit haveprojekt, sørger de for at rådgive dig grundigt i de forskellige muligheder. Måske findes der bedre muligheder, end dem du havde forestillet dig, eller måske er der grunde til, det ikke kan lade sig gøre – som kunde hos os, kan du være helt sikker på, at alle muligheder bliver belyst.

Vi tager os af det hele

Vores anlægsgartnere gør det nemt for dig. Derfor kan vi tage os af alt gennem hele processen herunder bl.a. ansøgning af eventuelle tilladelser samt indhentning af information om rør, kabler og øvrige anlæg i undergrunden, der måtte have relevans for arbejdets udførelse. Og du kan være helt sikker på, at selvom du ikke skal forholde dig til så meget, bliver resultatet lige som du drømte om.

Vi skaber både smukke haver ud fra nyanlæg og fra gamle eksisterende haver, ingen udfordring er for stor, og vi er gode til at se spændende muligheder.

Vi anlægger både små og store haver

Vores anlægsgartnere har etableret smukke haveanlæg i alle størrelser og niveauer, og vi servicerer både erhverv og private. Så er din have lille og undseelig så fortvivl ikke, den kan sagtens blive en skøn oase, ligesom den store have sagtens kan anlægges, så den bliver både intim og hyggelig, kun fantasien sætter grænser. Og skulle din have være i flere niveauer, ser vi det blot som en velkommen udfordring at gøre den indbydende og spændende.

Vores anlægsgartnere kan også hjælpe dig

Uanset hvad dit projekt går ud på, kan vores anlægsgartnere hjælpe. Vi bygger terrasser i alle materialer og varianter, og vi kan også designe stier og bygge støttemure. Vi udfærdiger naturligvis gerne en helhedsløsning med haveplan, opbygning af bede samt rådgivning omkring planter.

Kontakt os

Står du med et haveprojekt, du har brug for hjælp med, eller ønsker du at få et uforbindende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 40 11 67 55. Du er også velkommen til at sende os en mail her