BROLÆGNING I TÅSTRUP

Hos MR Brolægning er vi specialister i brolægning. Vi arbejder både for erhverv og private ligesom vi servicerer boligforeninger og det offentlige. Efter mange års virke i området, har vi stort kendskab til haverne i Tåstrup.

Vi er gode til det, vi laver, og der er ikke den brolægningsopgave, vi ikke kan tage os af. Og vi har brolagt utallige kvm. i Tåstrup, så måske har naboens flotte indkørsel været i vores hænder.

Vi har stor viden om granit og beton, og med sans for kvalitet og gode kreative gener, sikrer vi dig unikke og enestående resultater.

Indkørsel lagt af brolægger

Vi tilbyder også reparation og forbedring af eksisterende brolægning

Har du brug for at få repareret knækkede sten og fliser, eller at give din eksisterende brolægning et løft, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi har hjulpet såvel erhverv som private i Tåstrup, der har haft brug for at få forskønnet brolægningen.

Vi har en kreativ tilgang til tingene og vi kan altid præsentere spændende muligheder, med garanti for brolægning, der er både langtidsholdbar og ser flot ud.

Vi leverer kvalitetsarbejde i Tåstrup

Vores dygtige brolæggere har i årevis leveret kvalitetsarbejde i Tåstrup. Vi har mere end 20 års erfaring med brolægning, så hos os er du i trygge og kompetente hænder. Og vi kan også være behjælpelige med alle andre typer havearbejde, over hele Tåstrup og omegn.

Vi ved, at haven betyder meget for mange mennesker, derfor gør vi vores yderste for at gøre den unik og enestående.

Vi arbejder grundigt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du være sikker på et smukt resultat, du vil være glad for i årene der kommer. Vi uddanner løbende vores brolæggere. Derfor er vi altid ud to date indenfor nyeste teknikker, og vi har professionelt brolægningsmateriel til rådighed. Kort sagt har vi både den rette viden og de rigtige værktøjer til at alle opgaver kan udføres forsvarligt og sikkert.

Fundamentet for god brolægning

Vores brolæggere er alle professionelle og omhyggelige når de arbejder, og de kører gerne til Tåstrup og besigtiger din udfordring. De er alle grundige og er detaljeorienterede, og du kan derfor være sikker på, at fliser og sten ligger snorlige selv efter en hård vinter.

Vi garanterer dig, at dine fliser bliver ordentlig lagt, så de ikke revner i tide og utide, og du kan også være sikker på, at smeltet sne og regnvand ikke ender i pytter eller føres de forkerte steder hen.

Vi rådgiver dig grundigt

Når du skal tage en beslutning om så varig en ting som brolægning af indkørsel eller lignende, kræver det omhyggeligt forarbejde. Hos MR Brolægning er rådgivningsfasen af yderste vigtighed, og vi rådgiver dig grundigt, så du har det rette fundament til at træffe det optimale valg.

Vi fortæller blandt andet om de forskellige typer sten eller beton, herunder fordele og ulemper samt de forskellige, velegnede muligheder, der findes på det danske marked.

Dermed sikrer vi os, at du ender op med lige præcis den type brolægning, der er mest optimal for dig. Og vi kommer naturligvis gerne til Tåstrup for at vurdere din opgave.

Kontakt os

Bor du i Tåstrup, og har du et projekt, du ønsker udført af professionelle, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på 40 11 67 55 eller send en mail her