BROLÆGNING I ROSKILDE

Hos MR Brolægning ved vi alt om brolægning, og vi har i mange år brolagt i Roskilde. I vores kundekreds findes både erhverv og private og har serviceaftaler med boligforeninger og det offentlige. Efter mange år med nye og faste kunder i Roskilde, er vi lokalkendte.

At levere kvalitetsarbejde er essentielt for os, og der er ikke projekt, vi ikke kan gennemføre. Og selvom en del af boligområderne i Roskilde inkluderer kuperet og ujævnt terræn, kan vi sagtens levere førsteklasses arbejde som naboerne kan beundre.

Vi ved det der bør vides om granit og beton og lidt til. Dette i kombination med professionelt arbejde samt udpræget sans for kvalitet, kan vi garantere dig et resultat, der vil blive bemærket.

Indkørsel lagt af brolægger

Vi foretager også reparation og forbedring

Er din brolægning gået i stykker eller ser den lidt kedelig ud, kan vi selvfølgelig hjælpe. Vi er specialister i at forskønne eksisterende brolægning for erhverv og private i Roskilde.

Ikke bare holdbarhed men også det visuelle er vigtigt for os, og vi har en kreativ tilgang til vores arbejde.

Derfor kan vi sagtens hjælpe dig, selvom du ønsker noget lidt ud over det sædvanlige og selvfølgelig med garanti for brolægning, der holder i mange år.

Vi leverer kvalitetsarbejde i hele Roskilde

Vores dygtige brolæggere har i årevis leveret professionel brolægning i Roskilde. Med mere end 20 års erfaring med brolægning i bagagen, er du i trygge og kompetente hænder. Vi udfører selvfølgelig ikke kun brolægning men kan tage os af hele dit haveprojekt, fra start til slut, nemt og bekvemt for dig. Og vi kommer selvfølgelig til Roskilde for at besigtige dit projekt.

Kvalitet er et must for os, vi går ikke på kompromis, og vi går grundigt til værks. Derfor kan vi nemt love dig et smukt resultat, du kan glæde dig over at flashe for naboer, venner og familie.

Vores brolæggere deltager løbende i kurser og efteruddannelse, og de kan derfor altid løse dit haveprojekt med nyeste, tilgængelige teknikker. Derudover har vi moderne brolægningsmateriel til rådighed, så vi har så at sige alle forudsætninger for at dit haveprojekt kommer til at leve helt op til dine forventninger

Fundamentet for god brolægning i Roskilde

Vores brolæggere er altid omhyggelige med deres arbejde, og de er først tilfredse, når du er det. Derfor kører de naturligvis ud til dig i Roskilde og besigtiger projektet, så de har basis for at komme med det rette forslag til den rette udførelse af projektet. De er selvfølgelig alle detaljeorienterede og grundige i deres arbejde, så du er sikret holdbart og unikt arbejde.

Som kunde hos MR Brolægning, kan du være helt sikker på,  at dine fliser og sten bliver professionelt og ordentligt lagt, så de er holdbare, og så forskellig vejrlig ikke bevirker, at smeltet sne og regnvand ender i pytter eller ledes forkerte steder hen.

Vi rådgiver dig grundigt, helt ned i detaljen

En beslutning vedr. brolægning af indkørsel eller lignende omfattende projekter er ikke en, man lige tager på 5 minutter, den kræver grundigt forarbejde. Hos MR Brolægning er fundamentet for godt arbejde grundig rådgivning. Er du sat ordentligt ind i tingene, opnår du det rette fundament til at træffe den helt rigtige beslutning.

Derfor sørger vi for at skitsere de forskellige, muligheder, der findes på markedet, og vi sørger selvfølgelig for, du er klædt på til at vælge den type brolægning, der er bedst lever op til dine behov og ønsker. Det hele starter med en besigtigelse hos dig i Roskilde.

Kontakt os i dag

Bor du i Roskilde eller omegn, og har du et haveprojekt eller andet, du ønsker udført af kompetente fagfolk, kan vi hurtigt komme ud og besøge dig. Så kontakt os i dag på 40 11 67 55 eller send en mail her