BROLÆGNING I NORDSJÆLLAND

Hos MR Brolægning har vi mange års erfaring med brolægning. Vi servicerer både erhverv og private samt boligforeninger og det offentlige, og kører over hele Nordsjælland.

Vores kompetencer spænder vidt. Der er der ikke den brolægningsopgave, vi ikke kan varetage, og vi har ikke styr på al den flotte brolægning, vi har foretaget i Nordsjælland.

Vi har stor viden om materialer, deriblandt også granit og beton, og med sans for kvalitet og en kreativ indgangsvinkel, kan vi love dig enestående og flotte resultater.

Indkørsel lagt af brolægger

Både ny brolægning samt vedligeholdelse og forbedring af den nuværende

Selvom du ikke har brug for helt ny brolægning men blot skal have repareret knækkede sten og fliser, kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at give den eksisterende brolægning til en ansigtsløftning. Vi har hjulpet mange private og også erhverv over hele Nordsjælland, og har derfor indgående kendskab til forholdene i området.

Med en kreativ tilgang kan vi skitsere flere spændende muligheder, så du ender op med brolægning, der er både langtidsholdbar og spændende.

Kvalitet udført af fagfolk i Nordsjælland

Vores dygtige brolæggere udfører alle typer belægningsarbejde i Nordsjælland. Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi kan selvfølgelig også hjælpe med andre typer havearbejde, og vi kører over hele Nordsjælland.

De fleste mennesker bruger meget tid i haven, når vejret tillader det, og vi sætter en ære i at gøre rammerne smukke og indbydende.

Vi er grundige og går ikke på kompromis med kvaliteten, så hos os opnår du et smukt resultat, du helt sikkert vil være glad for i mange år. Vi følger med i udviklingen på vores område, hvorfor vi er opdaterede indenfor nyeste teknikker, og vi har moderne brolægningsmateriel til rådighed. Kort sagt har vi både den rette viden og de rigtige værktøjer til både større og mindre opgaver. Hvis du dertil føjer en kærlighed til haver og til Nordsjælland, har du opskriften på et enestående resultat.

Det rette fundament er basis for god brolægning

Vores brolæggere er alle kompetente og ærekære omkring det arbejde de udfører, og de kører over hele Nordsjælland. Vi arbejder grundigt og er detaljeorienterede. Derfor kan du være helt sikker på, at fliser og sten stadig ligger, lige som de skal efter den førstkommende vinter.

Vi lover dig, at fliserne bliver ordentlig lagt, så de ikke knækker i utide, og at smeltet sne og regnvand ikke samles i vandpytter eller føres andre steder hen end det skal.

Grundig rådgivning

Når du skal tage en så vigtig beslutning, som brolægning er kræver det stor viden. Hos MR Brolægning er rådgivningsfasen af stor vigtighed, og vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt, så du er klædt på til at træffe det helt rette valg.

Vi fortæller blandt andet om de forskellige materialer, herunder deres styrker og svagheder samt de mange muligheder, der findes på markedet.

På denne måde sikrer vi os, at du ender op med en langtidsholdbar løsning, du kan være tilfreds med i mange år. Og vi kører ud over hele Nordsjælland for at besigtige arbejde.

Kontakt os

Bor du i Nordsjælland, og har du et projekt, du har lyst til at drøfte med os, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os på 40 11 67 55. Du kan også sende os en mail her