BROLÆGNING I HEDEHUSENE

Hos MR Brolægning er vi specialister i brolægning, og vi har i mange år arbejdet i Hedehusene. Vi arbejder både for erhverv og private og vi servicerer også boligforeninger samt det offentlige. Efter i mange år at have arbejdet i Hedehusene og omegn, har vi stort kendskab til området.

Vi er gode til at udføre kvalitetsarbejde, og der er ikke den brolægningsudfordring, vi ikke kan løse. Og har du nogen sinde beundret smukt udført arbejde i Hedehusene, kan det meget vel have været i vores hænder.

Vi ved en masse om granit og beton, dette kombineret med stilsikkerhed og sans for kvalitet, kan vi love dig resultater udover det sædvanlige.

Vi kan også reparere og forbedre eksisterende brolægning

Står du med et akut behov for at få repareret din brolægning, kan vi hjælpe dig. Det samme gør sig gældende, hvis din brolægning trænger til en ansigtsløftning

Vi hjælper regelmæssigt både erhverv og private i Hedehusene, med at få forskønnet eksisterende brolægning.

Vi har en kreativ indgangsvinkel til vores arbejde. Derfor kan vi præsentere spændende og alternative muligheder, naturligvis med garanti for brolægning, der holder.

Vi leverer kvalitetsarbejde – også i Hedehusene

Vores kompetente brolæggere har leveret kvalitetsarbejde i Hedehusene i mange år. Med mere end 20 års erfaring med brolægning, er du hos os i trygge og kompetente hænder. Vi udfører ikke blot brolægning, vi kan også tage os af hele dit haveprojekt, fra start til slut. Og vi kommer selvfølgelig gerne til Hedehusene for at besigtige dit projekt.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi går grundigt til værks. Derfor er du sikret et smukt resultat, du garanteret vil være glad for i mange år. Vores brolæggere uddannes løbende og de er derfor altid på forkant med nyeste teknikker. Samtidig har vi professionelt brolægningsmateriel til i vores vognpark. Eller sagt på en anden måde, vi har både viden og værktøjer til at dit haveprojekt kan udføres professionelt, forsvarligt og sikkert.

Fundamentet for god brolægning

Vores brolæggere er ærekære omkring deres arbejde, og din tilfredshed er altafgørende for dem. Derfor kører de naturligvis også gerne til Hedehusene og kigger på projektet, så de kan finde den rette løsningsmodel. De er detaljeorienterede og grundige, så du er sikret arbejde der holder år efter år.

Vi garanterer dig, at dine fliser og sten bliver professionelt lagt, så de er holdbare, og naturligvis udføres arbejdet, så du kan være sikker på, at smeltet sne og regnvand ikke ender i vandpytter eller ledes forkerte steder hen.

Vi rådgiver dig helt ned i detaljen

Når du skal tage en så stor beslutning som brolægning af indkørsel eller lignende er, kræver det grundigt forarbejde. Hos MR Brolægning begynder godt arbejde med grundig rådgivning. Kun på denne måde opnår du det rette fundament til at træffe det helt rigtige valg.

Vi skitserer altid de forskellige, velegnede muligheder, der findes på det danske marked og sørger selvfølgelig for, du ender op med præcis den type brolægning, der er mest velegnet til dine behov og ønsker. Og selvfølgelig kommer vi gerne til Hedehusene for at se på din opgave.

Kontakt vores specialister

Bor du i Hedehusene, og har du et haveprojekt eller andet, du ønsker udført af kompetente fagfolk, så kontakt os på 40 11 67 55 eller send en mail her