BROLÆGGER

Hos MR Brolægning har vi mere end 20 års erfaring med brolægning. Vi servicerer erhverv og private, boligforeninger og det offentlige.

Vores kompetencer spænder vidt, og der er ikke den brolægningsopgave, vi ikke kan varetage.

Vi har erfaring med alle materialer, herunder også granit og med flair for det æstetiske, samt en kreativ indgangsvinkel, skaber vi unikke og enestående resultater.

Indkørsel lagt af brolægger

Både ny brolægning samt vedligeholdelse og forbedring af eksisterende

Selv hvis du ikke har brug for ny brolægning men har brug for reparation af knækkede sten og fliser eller ønsker en opfriskning af den eksisterende, kan vi hjælpe.

Med en kreativ tilgang kan vi skitsere flere spændende muligheder, så du ender op med brolægning, der er både langtidsholdbar og spændende.

Kvalitet udført af fagfolk

Vores kompetente brolæggere udfører alle former for belægningsarbejde. Vi har mange års erfaring inden for brolæggerfaget, men vi kan naturligvis også hjælpe med andre former for havearbejde.

For de fleste mennesker er haven det sted, man nyder det skønne udeliv, og vi kan skabe de helt optimale rammer til dette.

Vi er grundige og effektive, så du får et helt unikt resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vi er naturligvis opdaterede på de nyeste teknikker og trends, og vi råder over moderne materiel inden for brolægning. Det betyder, at vi har både den rette viden og de rigtige værktøjer til både større og mindre opgaver.

Det rette fundament er basis for god brolægning

Vores brolæggere er alle kompetente og ærekære omkring det arbejde de udfører. Vi arbejder altid grundigt og helt ned i detaljen, og du er derfor sikker på, at fliser og sten stadig ligger jævnt efter den førstkommende vinter.

Med veludført kvalitetsarbejde sikrer vi at fliserne ikke knækker i utide og at regnvand og smeltet sne ikke samles i vandpytter eller føres de forkerte steder hen.

Grundig rådgivning

Når du skal tage en så vigtig beslutning, som brolægning er kræver det stor viden. Hos MR Brolægning er rådgivningsfasen af stor vigtighed, og vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt, så du er klædt på til at træffe det helt rette valg.

Vi fortæller blandt andet om de forskellige materialer, herunder deres styrker og svagheder, samt de mange muligheder der findes på markedet.

På denne måde sikrer vi os, at du ender op med en langtidsholdbar løsning, du kan være tilfreds med i mange år.

Kontakt os

Har du et projekt, du har lyst til at drøfte med os, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os40 11 67 55. Du kan også sende os en mail her